T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BAYBURT / MERKEZ - Erdem Bayazıt İmam Hatip Ortaokulu

Erdem Bayazıt İmam Hatip Ortaokulu

Telefon
04582117295
Belgegeçer
04582117295
WEB
https://bayburterdembyztiho.meb.k12.tr
Adres
HALFİKALE (KALEARDI) MAH. İSTİKBAL SK. NO: 17 MERKEZ / BAYBURT
Vizyon
Yaşadığımız coğrafyada olumlu değişiklikler yapacak motivasyona sahip, ufku geniş, hayat boyu öğrenen, dünyayı bir laboratuar olarak gören, mutlu nesiller yetiştiren bir kurum olmak.
Misyon
Aile ortamı sıcaklığında öğrencilerimizin bireysel özellikleri ve yeteneklerine uygun kaliteli eğitim vererek içlerindeki sınırsız gücü açığa çıkarmak, potansiyellerini etkili kullanmalarını sağlamaktır. Üretken ve başarılı, kendinden emin, sorgulayan, sınırlarını bilen, demokratik ilkelere, manevi değerlere, insan haklarına ve çevreye saygılı, çözüm odaklı, insanlık ve tüm dünya için sorumluluk taşıyan dünya vatandaşları yetiştirmektir.
Başarılar
Yıldız Kız ve Erkek Voleybol müsabakalarında çok sayıda il birinciliği ve bölge (grup) birinciliği (Okulumuz spor alanında, özellikle voleybol dalındaki başarılarıyla ilimizde ve bölgemizde ön plana çıkmaktadır) Küçük Kız ve Erkek Voleybol müsabakalarında İl birincilikleri Kros Müsabakaları grup ve ferdi başarıda çeşitli dereceler Resim yarışmalarında il bazında dereceler
Öğretmen :23
Öğrenci :223
Derslik :10
Spor Salonu :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2500
Yemekhane :1
Revir:2
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler
8.30-11.50,13.00-16.10
Isınma
DOĞALGAZ
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
DOLMUŞ (15 dakikada aralıklarla)
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Etrafı çevrili 88 dönüm arazi üzerine kurulmuş iki lojman binası,bir pansiyon binası,eğitim öğretim binası,kapalı spor salonu,minyatür futbol sahası, üzerinde çeşitli oyun alanlarının çizili olduğu asfalt bahçe dışında kalan kısımları çam ağacı ,farklı cins ağaçlar ve meyve ağaçları kaplamaktadır.Bu alan içerisinde ayrıca bir ilköğretim okulu ve bir anaokulu bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
3 KM
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Voleybolda il ve gurup birincilikleri Futsal ve kros başarıları Okul içi; voleybol,futsal,satranç ve masa tenisi müsabakaları
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır